Het ontwerp

Het ontwerpen van de tuin

Wij maken uw tuinwensen inzichtelijk door nauw met u samen te werken om het ontwerp tot in detail uit te werken, wat resulteert in een mooi 3D ontwerp met eventueel een beplantingsplan. In het ontwerp houden wij onder andere rekening met allerlei omgevingsfactoren, zoals: tuinligging en zonstand, afwatering en infiltratiemogelijkheden, eventuele geluidshinder van een snelweg of spoorweg, bestaande bomen en planten in de tuin. Door nauw samen te werken komen we tot het ontwerp wat u wilt, en wordt uw tuin geen 13 in een dozijn. Wat ook heel belangrijk is, is dat wij in de ontwerpfase al rekening houden met het budget van de klant. Er bestaat een tuin voor iedere portemonnee. Elke tuin is maatwerk en wij houden van een uitdaging en denken in oplossingen.

De aanleg

De aanleg van uw nieuwe tuin

Wij kunnen uw complete tuin aanleggen, maar u kunt ook bij ons terecht voor kleine tuinaanpassingen. Wij bouwen uw tuin met grote zorg en oog voor detail, zodat u een product van hoge kwaliteit krijgt. Deze werkzaamheden voeren wij hoofdzakelijk uit in eigen beheer. Voor enkele werkzaamheden werken we samen met vaste partners waar we al jarenlang samen mee werken zodat we goed op elkaar ingespeeld zijn. Wij verzorgen onder andere: grondwerk, bestratingen, (zwem-)vijveraanleg, zwembadbouw, bouw tuinhuis/loungeverblijf, elektrawerk, schuttingbouw, pergolabouw, sedumdaken, geautomatiseerde beregeningssystemen, bomen en planten poten, speeltuinen maken, etc.

Het onderhoud

Onderhouden van je tuin

Goed onderhoud van uw flora en hardware in de tuin zorgt ervoor dat uw tuin een plaatje blijft. Voor een gezonde bodem en gezonde planten is het heel belangrijk om in de tuin, de borders en het gazon regelmatig te snoeien, het onkruid te verwijderen en te bemesten. Dit is heel belangrijk voor een gezonde bodem en mooie, gezonde planten. Regelmatig algen verwijderen van vlonders en bestrating is niet alleen mooi, maar ook een stuk veiliger en beter voor het materiaal, waardoor het langer meegaat. Ook voor boomverzorging kunt u bij ons terecht. Bomen kunnen wij snoeien, maar ook zo nodig met zorg demonteren en afvoeren.

Waarom
Landscaping Parkstad

Landscaping Parkstad is sinds 2007 een toonaangevend hoveniersbedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van tuinen en visvijvers voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt.
Kijkt u gerust in onze portfolio voor een indicatie te krijgen van onze werkzaamheden!