All-round tuinontwerp, aanleg & onderhoud

Wij verzorgen uw tuinproject van A to Z.

Het ontwerp

Wij maken uw tuinwensen inzichtelijk door nauw met u samen te werken om het ontwerp tot in detail uit te werken, wat resulteert in een mooi 3d-ontwerp met beplantingsplan.

De aanleg

Wij kunnen uw complete tuin aanleggen, maar u kunt ook bij ons terecht voor kleine tuinaanpassingen. Wij bouwen uw tuin met grote zorg en oog voor detail, zodat u een product met hoge kwaliteit krijgt.

Het onderhoud

Goed onderhoud van uw flora en hardware in de tuin zorgt ervoor dat uw tuin een plaatje blijft.

(Zwem-)vijvers

Water brengt leven in de tuin, of het nou een klein waterornament, een vijver of een meertje is. Veel mensen hebben echter moeite om hun bestaande vijver gezond en helder te houden. Er zijn dan ook veel factoren die bepalen of uw vijver een succes wordt. Onder andere de ligging, diepte, hoeveelheid en soort waterplanten en vissen, filtertechniek en de waterkwaliteit zijn van invloed op het al dan niet kunnen genieten van een mooie vijver.

Sedumdaken

Sedumdaken bieden veel voordelen. Behalve dat het er mooi uitziet, biedt het ook andere voordelen, zoals: isolerende werking, verlengt de levensduur van je dakbedekking, zorgt voor hoge biodiversiteit, houdt water vast (wat anders het riool zou belasten).

Een fijne bijkomstigheid is dat een groot aantal gemeentes subsidies beschikbaar stelt om dit soort daken aan te leggen.

Er komt veel kijken bij het maken van een sedumdak en er zijn een aantal punten die belangrijk zijn bij het aanleggen, zoals het draagvermorgen van het bestaande dak, welke sedumsoorten geschikt zijn en het type substraat. Dit zijn punten waar wij u bij kunnen helpen.

Ook het onderhoud van bestaande sedumdaken kunnen wij uitvoeren, zoals het bijplanten van sedum, onkruid verwijderen, dakranden vrijhouden van overgroeiende sedum en het schoonhouden van dakdoorvoeren.