Aanleg en onderhoud

Gezonde vijver

Water brengt leven in de tuin, of het nou een klein waterornament, een vijver of een meertje is. Veel mensen hebben echter moeite om hun bestaande vijver gezond en helder te houden. Er zijn dan ook veel factoren die bepalen of uw vijver een succes wordt. Onder andere de ligging, diepte, hoeveelheid en soorten waterplanten en vissen, filtertechniek en de waterkwaliteit zijn van invloed op het al dan niet kunnen genieten van een mooie vijver. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. Wij helpen u met onze kennis en advies zodat uw vijver weer kan stralen. Wij bouwen nieuwe vijvers, repareren bestaande vijvers of passen vijvers aan.

Aanleg en onderhoud

Zwemvijvers

Ook bouwen wij zwemvijvers in allerlei soorten en maten. Van kleine plungepools van ca 3×3 mtr, tot zwemmeertjes. Allemaal natuurlijk gefilterd, dus er is geen chloor of zout nodig, wat weer goed is voor de natuur, maar ook voor uzelf. Zwemvijvers vergen net als gewone zwembaden wel onderhoud, maar daar krijg je ook veel voor terug, zoals mooi helder water, zuiverende waterplanten die ook nog mooi bloeien en meer leven in de tuin.

Samenwerking

Waterwerken

Wij werken ook al jaren samen met ‘Aquatica vijver en tuin’ uit Schimmert. Wij functioneren voor hun als de buitendienst en probleemoplossers op locatie, bijvoorbeeld bij een kapot filter, een lekke vijver of voor de complete nieuwbouw van een vijver. Of het nou een natuurvijver, koivijver, zwemvijver of waterornament betreft, alles is mogelijk. Zowel wij als Aquatica kunnen u hierover adviseren.

Waarom
Landscaping Parkstad

Landscaping Parkstad is sinds 2007 een toonaangevend hoveniersbedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van tuinen en visvijvers voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt.
Kijkt u gerust in onze portfolio voor een indicatie te krijgen van onze werkzaamheden!