Over ons

Wat is Landscaping Parkstad?

Landscaping Parkstad is een vooruitstrevend, all-round hoveniersbedrijf. Wij verzorgen zowel het ontwerp van tuinen met eventueel beplantingsplan, als de complete aanleg van tuinen in de breedste zin van het woord. Bijvoorbeeld: grondwerk, bestrating, (zwem-) vijveraanleg, zwembadbouw, bouw tuinhuis/buitenverblijf, elektrawerk, schuttingbouw, pergolabouw, sedumdaken, geautomatiseerde beregeningssystemen, bomen en planten poten, speeltuinen maken, etc.

Ook verzorgen wij het complete onderhoud van tuinen en percelen. Denk bijvoorbeeld aan: grasmaaien, allerhande snoeiwerk aan planten, bomen en struiken, bomen verwijderen, onkruid borstelen, winterklaar maken van beregeningssystemen, (zwem-)vijvers onderhouden, filters spoelen, blad ruimen, etc.

Wij houden van tuinuitdagingen en denken in oplossingen. Onze diensten zijn voor zowel de particuliere, als de zakelijke markt.

Wie zijn
Landscaping Parkstad?

Landscaping Parkstad bestaat uit een divers team waarbij elke medewerker ook zijn eigen specialiteiten heeft. Hieronder stel ik graag ons team voor:

Liana- Allround hovenier

Liana Sikking

Hovenier

Remco - alleround Hovenier (1)

Remco Reinkingh

Hovenier

Rik van Ingen S.

Eigenaar